Ha van rajta ársapka, akkor azért

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
augusztus 1., hétfő 5:00

Jó reggelt és jó kedélyt kívánok az újabb hőhullámmal kecsegtető héthez. Itt az ideje felfűteni a szaunát, csak ne kerülne oly' sokba az áram!

4 fontos cikk:

Úgynevezett kormányinfó

Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Azt már megszokhatták a Zemberek, hogy ígéreteit nem tartja be, miközben újabb és újabb megszorításokat jelent be a kormány. De azt továbbra is nehéz érteni, miért ennyire előkészítetlenek a rendeletek és ilyen silány minőségűek a szabályok.

Csütörtökön a Fidesz szóvivője kényszeresen ismételgette, hogy az ársapka működik és októberig nem nyúlnak hozzá, hogy aztán pénteken Hernádi Zsolt MOL-vezér elmagyarázza Rogánéknak, hogy az ársapka nem működik, szombaton pedig Gulyás Gergely bejelentse a szigorítást. Sajtóértesülések szerint a magyarországi személygépkocsik mintegy ötödét, 800 ezer autót érint, hogy a céges autókba mostantól nem kedvezményes, hanem piaci áron lehet tankolni. A könyvelők egyesülete szerint ugyanakkor értelmezhetetlen a mai üzemanyagár-rendelet, nem lehet tudni, milyen autókra vonatkozik pontosan. Zsiday Viktor közgazdász szerint a legjobb lenne azonnal, teljesen eltörölni az értelmetlen üzemanyagár-szabályozást.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt