Hétvégi olvasnivalók a kommunikációs ködtől a kiszabadított kecskerákig

reggel 4
2022 november 19., 09:20

Jó hétvégét, kedves olvasók! A hétköznapi napindító hírlevelek után jövünk az elmúlt 5 nap válogatott, nagyobb anyagaival.

KOMMUNIKÁCIÓS KÖD

photo_camera Fotó: ARTUR WIDAK/Anadolu Agency via AFP

Ha csak egy cikket olvasol el a hét legfontosabb sztorijáról... A szakértő figyelmeztet: kritikus helyzetekben nemcsak a most higgadtan helytálló politikai döntéshozóknak van felelősségük, hanem a nyilvánosságot alakító újságíróknak és szakértőknek is.

Ehhez érdemes hozzáolvasni a Lakmusz utólagos elemzését, amely szinte percről percre rekonstruálja, hogyan tudósított a magyar média az incidensről.

KATAR

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.