Fideszes képviselőből tankerületi igazgató

POLITIKA
2022 október 13., 07:19
comments 8

Az elmúlt hetekben egy sor tankerületi igazgató került be a hírekbe. Néhány kiragadott példa: Szabóné Forgács Gabriella Dunakeszin ügyfélkapun fenyegetőzött kirúgással, Házlinger György egykori iskolája, a budapesti Szent István Gimnázium tanárait részesítette utolsó figyelmeztetésben, a külső-pesti Rábel Krisztina vagy a közép-budai Hajnissné Anda Éva hivatala előtt tüntettek is, a Kölcsey Ferenc Gimnázium tanárainak felmondó Marosi Beatrix állítólag plagizált diplomamunkája a parlamentben is téma volt. A felfokozott hangulatra jellemző, hogy a tankerületi központok telefonszámait a gyalázkodó üzenetek nagy száma miatt eltüntették a Klebelsberg Központ honlapjáról.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.