A migránsinvázió, amivel nem tud mit kezdeni a kormány

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
2021 november 9., kedd 6:52

Jó reggelt! Foszladozik a rétegfelhőzet; sál, sapka, napszemüveg. És persze feliratkozás!

4 fontos cikk kedd reggel:

HATÁRHELYZET

Fotó: VIKTOR TOLOCHKO/Sputnik via AFP

Hétfő este kezdem írni ezt a hírlevelet, amikor is rápillantok a közmédia központi portáljára. Vezető anyag: Lapáttal, drótvágóval estek neki a migránsok a lengyel kerítésnek. Csupán azon kérdésre nem kapnak választ a közmédia nézői és olvasói, hogy mi a bánatot keres több ezer iraki és afrikai me..., bocsánat, majdnem kicsúszott, migráns a távoli Fehéroroszországban.

Ingoványos talajon kénytelen járni a kormányzati kommunikáció, hiszen lengyel barátaink lerohanását bevallottan a szívünknek szintén kedves belarusz diktátor szervezte, ami nem történhetett meg orosz szövetségeseink jóváhagyása nélkül. Mindenesetre hétfőn nagyon felpörögtek az események.

NEMZETI FÉLKARÚ

Fotó: Kiss Bence

A Fidesz-kormányok legnagyobb nyerteseit bemutató sorozatunk második részében a kaszinó-tulajdonosoké a főszerep. Delejező mottóval kezdődik a cikk:

„Mi már csak ilyenek vagyunk, fideszesek és kereszténydemokraták, hogy egy olyan világban hiszünk, ahol a szerencsejáték nem helyes dolog.”

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt