Ez a titkosszolgálatok kampánya

Lezárt tartalom a Kör tagjainak reggel 4
2021 november 30., 06:47

Jó reggelt! Délután havazhat!

4 fontos cikk:

Megfigyelés, lehallgatás, kiszivárgás

Bajnai Gordon a Városháza-ügy részeként nyilvánosságra hangfelvételről azt mondta a 24-nek adott interjúban: „ez az egész szervezett, titkosszolgálati módszerekkel, rákészülten, törvénytelenül elkövetett akció volt”, ezért feljelentést is tett.

Pegasus: Pintér Sándor az Európai Parlament tényfeltáró delegációjának elismerte, hogy használták a kémszoftvert, szerinte a törvényi kereteket betartva. Ehhez képest Kocsis Máté simán belemondta a 444 kamerájába, hogy a Pegasus-ügyet „önök találták ki”.

Kövér László titkosszolgáknak tartott eligazításáról, az ott elhangzottak kiszivárgásáról megszületett a hivatalos verzió: nem azt mondta, amit mondott. Gulyás Gergely meg aztán egyenesen minden szavával egyetért. Az Alkotmányvédelmi Hivatal szerint nem volt hatással a működésükre Kövér beszéde.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt