Menczer Tamás bemutatja: focistából sportriporter, majd a Fidesz csúcskommunikátora

POLITIKA
április 15., 04:10

„Én nem Vadai Ágnesen, hanem a futballpályán edződtem, nekem a politikai csatatér könnyed lányregény. A futballpályán sokkal keményebb dolgokat kaptam. Megszoktam, hogy amivel foglalkozom – legyen az sport, politika vagy politikai kommunikáció –, ahhoz tízmillió ember ért” – mondta 2023-ban a Blikk Polihisztor című műsorában Menczer Tamás, aki sportriporterből lett először Szijjártó Péter szóvivője, majd külügyi államtitkár, most pedig a Fidesz kommunikációs igazgatója, hogy végre elmondhassa: Magyar Péter női napszemüveget hord.

link Forrás

Egy klasszikus, tíz évig hibátlanul ívelő karrier története

2014 decembere előtt Menczer Tamás nevét csak a sportrajongók, pontosabban a közmédia csatornáin focit nézők ismerhették. Vagy azok, akik még korábban a Bajai Labdarúgó SE-nek drukkoltak. Menczer ugyanis itt focizott, mielőtt még sportriporter lett volna belőle, hogy onnan egyenesen a szintén sportrajongó Szijjártó Péter külügyminiszter tárcájához kerüljön szóvivőnek.

photo_camera Fotó: Facebook/Menczer Tamás

Karrierje azonban igazán csak akkor lendült be, amikor sajtós pozícióját lecserélték államtitkári pozícióra, emiatt pedig egy új, kommunikációért és parlamenti koordinációért felelős helyettes államtitkárságot hoztak létre a külügyben.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.