Kósa Lajos legerősebb pillanatai azóta, hogy legutóbb összeszedtük a legerősebb pillanatait

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
2021 november 5., péntek 9:37
20

Csütörtök délután a hét belpolitikai botrányát robbantotta ki Kósa Lajos, amikor elárulta újságíróknak: a Belügyminisztérium szerezte be az izraeli kémszoftvert, a Pegasust, amivel a Direkt36 információi alapján a kormány többek között újságírókat, ügyvédeket és üzletembereket figyelhetett meg. Azt nem tudhatjuk, hogy ez a nyilatkozat véletlenül csúszott ki Kósa Lajos száján, vagy éppen ez volt a terv.

Bár Stummer János, a nemzetbiztonsági bizottság jobbikos elnöke szerint Kósa simán államtitkot is sérthetett, amikor nyilvánosságra hozta ezt az információt, messze nem ez volt az első alkalom, amikor a fideszes politikus megszólalásából botrány vagy legalábbis felhördülés lett. 2018 márciusában, amikor kiderült, hogy Kósát rejtélyes szálak fűzik egy csengeri nőhöz, aki azt állítja, hogy egy gigantikus németországi örökség kedvezményezettje, külön cikkben szedtük össze Kósa legerősebb pillanatait.

Fotó: botost/444.hu

A „Fémkupakok, hutik-tuszuk és a négy CEU” című cikk megjelenése óta azonban bőven elég idő eltelt ahhoz, hogy Kósa meghökkentő megszólalásai egy új gyűjtést kapjanak. Igaz, valószínűleg a „csengeri örökösnő” története önmagában annyira durva, hogy külön gyűjtést érdemelne. Ha Kósa csak hülye volt, akkor is súlyos dolgokkal kell elszámolnia, írtuk 2018. márciusi összefoglaló cikkünkben, és igazából a legtöbb akkor felmerült kérdésre azóta sem kaptunk megnyugtató válaszokat.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt