Egyre jobban korlátozzák az oltatlanok életét több európai országban

Lezárt tartalom a Kör tagjainak reggel 4
2021 november 16., 6:41

„Több fényt!” - mondta volt Goethe. „Napközben fokozatosan javulnak a látási viszonyok, a rétegfelhőzet feloszlása után sokfelé kisüt a nap” - mondta az Országos Meteorológiai Szolgálat.

4 fontos cikk kedd reggel:

A napindítóra és egyéb hírleveleinkre itt lehet feliratkozni.

Körbe-körbe korona

photo_camera Fotó: ARMIN WEIGEL/dpa Picture-Alliance via AFP

Több országban is arrafelé lépnek az erősödő járvány miatt, hogy korlátozzák a koronavírus ellen nem védettek lehetőségeit. Oltáshoz köthetik több szakma gyakorlását Németországban, és csak negatív teszttel engedné fel az oltatlanokat a tömegközlekedésre a kormány. Az ellenreakció sem marad el: a német orvosok halálos fenyegetésekről számolnak be, az oltásellenesek Olaszországban pedig egyenesen merényletekre készültek.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt