Leköszön a legek államfője: Hölgyeim és Uraim… Áder János!🥺

GYÁSZ
2022 május 09., 15:57
comments 20

A szó, amit keresünk, a köszönöm.

Mindenekelőtt ennek a felismerésére van szükségünk ahhoz, hogy megkezdhessük a gyászmunkát, amivel betömhetjük a hazánkat két cikluson át, összesen tíz évig szolgáló Áder János köztársasági elnök leköszönése után keletkező űrt.

Nem kétséges, hogy Novák Katalin, a Fidesz eddigi alelnöke szintén kiválóan fogja végezni a pártok fölött álló közjogi méltóság munkáját, de a Schmitt Pál elnök úr meghurcolása után Brüsszelből hazatérő Áder János nagyon magasra tette a mércét.

Egy cikkben nem lehet maradéktalanul visszaadni egy államfő (egyben a hadsereg főparancsnoka!) évtizedes munkájának minden eredményét, de Áder János mindenképp megérdemli, hogy legalább a legemlékezetesebb tetteiről, a legbátrabb kiállásairól, a legnagyszerűbb eredményeiről megemlékezzünk.

Áder János 5 legnagyobb dobása

.Áder János államfő egy kifogott hallal a Magyar Horgászat Nagyköveteinek VIII. találkozóján és horgászversenyén, a Magyar Országos Horgász Szövetség rendezvényén Székesfehérváron, a palotavárosi tavaknál 2021. június 24-én.
photo_camera 5. Áder János államfő egy kifogott hallal a Magyar Horgászat Nagyköveteinek VIII. találkozóján és horgászversenyén, a Magyar Országos Horgász Szövetség rendezvényén Székesfehérváron, a palotavárosi tavaknál 2021. június 24-én. Fotó: Vasvári Tamás/MTI/MTVA

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.