Leköszön a legek államfője: Hölgyeim és Uraim… Áder János!🥺

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
május 9., hétfő 15:57
20

A szó, amit keresünk, a köszönöm.

Mindenekelőtt ennek a felismerésére van szükségünk ahhoz, hogy megkezdhessük a gyászmunkát, amivel betömhetjük a hazánkat két cikluson át, összesen tíz évig szolgáló Áder János köztársasági elnök leköszönése után keletkező űrt.

Nem kétséges, hogy Novák Katalin, a Fidesz eddigi alelnöke szintén kiválóan fogja végezni a pártok fölött álló közjogi méltóság munkáját, de a Schmitt Pál elnök úr meghurcolása után Brüsszelből hazatérő Áder János nagyon magasra tette a mércét.

Egy cikkben nem lehet maradéktalanul visszaadni egy államfő (egyben a hadsereg főparancsnoka!) évtizedes munkájának minden eredményét, de Áder János mindenképp megérdemli, hogy legalább a legemlékezetesebb tetteiről, a legbátrabb kiállásairól, a legnagyszerűbb eredményeiről megemlékezzünk.

Áder János 5 legnagyobb dobása

5. Áder János államfő egy kifogott hallal a Magyar Horgászat Nagyköveteinek VIII. találkozóján és horgászversenyén, a Magyar Országos Horgász Szövetség rendezvényén Székesfehérváron, a palotavárosi tavaknál 2021. június 24-én. Fotó: Vasvári Tamás/MTI/MTVA

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt