Mire elég negyvenezer?

reggel 4
2021 október 20., 05:45

Jó reggelt! Marad ma még a meleg, őszi idő.

4 legfontosabb cikkünk épp

Küldd bátran tovább a Reggel 4-et ismerőseidnek! Itt tudnak feliratkozni rá, ha tetszik.

KAMPÁNY '22

Ahogyan az várható volt, lelassultak kicsit az események ellenzéki oldalon az előválasztás lezárultával. Keddre néhány kósza sajtóközleményen és facebookos bejelentésen kívül nem sok minden jutott:


A kormányközeli Századvég kutatóintézet - valószínűleg akaratán kívül - jó hírt hozott az ellenzéknek. Friss közvélemény-kutatásuk eredményeit közölve bemutatták, hogy ha most vasárnap lennének a választások, Orbán Viktor még mindig tíz százalékkal verné az egyesült ellenzék miniszterelnök-jelöltjét, Márki-Zay Pétert. A Vox Populi blog gazdája, Tóka Gábor viszont összevetette a mostanit egy korábban, idén augusztusban zajlott szintén századvéges kutatással, így kiderült: Márki-Zay Péter lényegesen jobban áll az Orbán Viktorral folytatott versenyben, mint Karácsony Gergely állt augusztusban.

Márki-Zay Péter előválasztási győzelmét értékelték nekünk hódmezővásárhelyiek, akik arról is beszéltek milyen MZP polgármesternek, és szerintük milyen lenne miniszterelnöknek. Vegyesek a vélemények: „Lehet, hogy kereszténynek igaz, de kezdő a politikában”- vélekedett egy helyi lakos.

Belpol hírek még:

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.