Bűnbakok és strómanok

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
augusztus 24., szerda 5:15

Jó reggelt! Egy gyors rejtvénnyel indítunk! Tegnap este írtunk egy cikket Winston Churchillről, de már korábban előkerült a neve, meglehetősen szokatlan környezetben. Hol? Illetve: a legutóbbi Churchillről szóló cikkünk szorosan kapcsolódik két tegnapi címlaparcunkhoz is. Kik ők?

Na, tessék inni még egy kávét, és vágjunk neki - a megfejtés a végén.

Négy kiemelt cikk, ami NEM a hetünket totálisan leuraló két témáról szól:

OMSZ, I DID IT AGAIN

Radics Kornélia, az Országos Meteorológiai Szolgálat elnöke és Nagy István az OMSZ 150. születésnapját ünneplő rendezvényen Fotó: kormany.hu/Fekete István

Az újabb, talán az eddigieknél is valószerűtlenebb kormányellenségek, a meteorológusok egy központi hivatalhoz képest kifejezetten erős nyilatkozatban álltak ki magukért és menesztett vezetőikért. Az Országos Meteorológiai Szolgálat vezetői nyíltan írtak a politikai nyomásgyakorlásról, vizsgálóbizottság felállítását kérik a kormánytól, illetve annak lezárultáig dr. Radics Kornélia és Horváth Gyula felmentésének visszavonását.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt