Varga Judit azt mondta magyar újságíróknak az EU-s meghallgatása után, hogy a migránspárti nyugatiak boszorkányüldözését élte át. Az ülést vezető finn miniszter közölte, hogy szó sincs boszorkányüldözésről, teljesen együttműködő volt a légkör. Timmermans oldotta fel az ellentmondást.

haza

Az államtitkár szerint Magyarország évei a mostaniak, és ennek a sikertörténetnek Kelet-Magyarország is részesévé vált.

Közben kiabálva románnak, hazaárulónak, tolvajnak és prostituáltnak nevezte az asszonyt.

A Budakeszi önkormányzatnál mintha nem akarnák, hogy a választás előtt nyilvánosságra kerüljenek a település vezetőinek vagyonnyilatkozatai.

A brit kormányfő nem az a hős, akire Nagy-Britanniának szüksége van, hanem az, akit érdemel.

Az NVB egyhangú döntéssel a fellebbezést elutasította, mondván, a beadványozó nem csatolt bizonyítékot.

A 7 emeletes szállodát Cuzco történelmi belvárosában emelték, ahol az épületek magasságát 2 emeletben korlátozzák. Az inka falakat 2012 és 2014 között engedély nélkül rombolta le a munkákat irányító építési vállalkozó.

bombahír

Bomba szerint ez „dedós” támadás, a nevéről nem tehet, a kampány grafikai elemei pedig nem is hasonlítanak a termék megjelenésére.

2018 nyarán a patkánymentesség fenntartására kiírt közbeszerzést az RNBH konzorcium nyerte. Tarlós aztán azt is megkérdőjelezte, hogy a főváros valaha patkánymentes volt, miután tavaszra robbanásszerűen elszaporodtak a patkányok.

Ez Amerika, te fajankó
abkaik

Trump külügyminisztere nyíltan Iránt vádolta a szombati támadás miatt, de Trump tartózkodott ettől, ahogy eddig a szaúdiak is. Az abkaiki finomító elleni támadás a globális olajtermelés 5 százalékát érinti, de most éppen bővében van olajnak a világ.

Az Európai Bizottság elnöke véleménycikket jelentetett meg több európai lapban az európai életmód védelmében.

Az alumínium vezetőképességét akarták növelni, és miközben meg is tették, véletlenül felfedezték a legfeketébb feketét. Ennek leginkább az űrkutatók örülhetnek.

'Allo 'Allo!

Egy 2018-as választási videó legutolsó kockáján látszik véletlenül, honnan kérik be támogatóik adatait a választási kampány hajrájában telefonálgató fideszes politikusok.

A Bologna a szünetben 1-3-ra állt, a rákos Mihajlovics odatelefonált, 4-3 lett a vége.

látomás

A házelnök nem gondolta végig a hasonlatát, hiszen azt a háborút a vietkongok nyerték meg a sokkal erősebb amerikai hadsereg ellen.

jégféreg

A Jégféreg projektben nukleáris reaktort telepítettek a jégpáncél alá. A hadsereg 1967-ben feladta a bázist, a szemetet meg hátrahagyta, hadd lepje be a hó és a jég.

sokadik esély

Börtönből azért nem lehet várost vezetni, de több olyan jelölt is van az önkormányzati választáson, akiket jogerősen elítéltek, mégis lehet szavazni rájuk. Ráadásul nem is rosszak az esélyeik.

lehetőségek

Egyre több az egyszülős család, mégis alig jut nekik valami. Ezért aztán egyre többen szegényednek el.

az ilyesmit nem szokták szeretni

A fideszes vezetésnek nem tetszett a momentumos verzió, átfestették, és a rendőröknek is szólva lett.

rudas

Néhány törzsvendég viszont nem akarja elfogadni, hogy szerintük a fogalmatlan turisták miatt lerombolják az évszázados magyar fürdőkultúrát.

Kenőpénzek elfogadásával vádolják az Európai Bizottság igazságügyi biztosjelöljét

Didier Reynders belga külügyminiszterre egy korábbi nemzetbiztonsági munkatársa tett terhelő vallomást.

Batik Bence mindent megtesz a formába lendülésért.

gyász

Az államfő részvéttávirata mellett több nagy német lap nekrológot közölt a héten elhunyt magyar íróról.

Tévedés azt hinni, hogy ha majd kellően feltárjuk örökítőanyagunk rejtelmeit, pusztán a DNS alapján megjósolhatóvá válik bárki jelleme. A genomra inkább érdemes receptként, mintsem tervrajzként gondolni.

Hétfőn hallgatják meg a magyar érveket a hetes cikkely szerinti eljárásban. Kovács államtitkár készen áll.

A Purdue Pharma tulajdonosai épp egy több milliárdos megállapodást próbálnak megkötni az áldozatok miatt perelő családokkal és államokkal.

Gyógyító gitárok és néhány keményebb pillanat: Áron András, az Apey & the Pea frontembere a Hangoverben.

A statisztikák szerint ugyan egyre kevesebb a sorozatgyilkos, de közben egyre több a felderítetlen gyilkosság is. Szakértők szerint ezrével élhetnek szabadon sorozatgyilkosok az USA-ban.

Isaac Franklin és John Armfield dolgozta ki a nagyüzemi emberekeskedelem alapjait. Nemcsak kereskedtek az emberekkel, rendszeresen meg is erőszakolták őket.

ai

Lehet, hogy a gépek elveszik a munkádat, de nem árt, ha tudod, milyen közel állunk ehhez. Ami például a gépi olvasást illeti, bármilyen hangzatos hírek is jönnek róla, egyelőre messze vagyunk tőle.

A hatóságok szerint Oly Ilunga bujkált, elhagyni készült az országot.

átadás

Út lesz az a girbe-gurba földsáv, ha minden igaz.

keresztény szabadság

Ami szerinte a "keresztény szabadság eszményére" épül. Arról is beszélt, hogy a liberális demokrácia "hivatását vesztette".

Már idehaza is sok pénzt lehet keresni a fizetett tartalommal, élesedik a verseny, influenszer influenszer farkasa lett. Az Influencer Fesztiválon az is kiderült, hogy a menő véleményvezérek többsége szerint ma már nagyjából lehetetlen betörni a piacra.

Arthur Perrault Marokkóba menekült a vádak elől, de kiadták.

Kylei Moore-Gilbert a Melbourne-i Egyetem oktatója, a közel-keleti politika szakértője.