25 perc alatt ért ki az első mentőegység a mentőközponttól 3 percnyire, a Nyugati aluljáróban haldokló beteghez. Vajon miért?

Voldemort

Hat évre eltiltották a közügyektől is, a döntés még nem jogerős. Az ügy minden vádlottját elmarasztalta a Fővárosi Törvényszék.

Orbán Viktor novemberben bejelentette, dolgozik azon, hogy kiderüljön, milyen bankkártyákat osztogat az EU a migránsoknak.

letértünk az útról

Pedig 1989 csodája nem ezt ígérte - derült ki Tölgyessy Péter szerdai előadásából. Az alkotmányjogász arra figyelmeztetett, hogy 100 év alatt negyedszerre tér le az ország a nyugatos útról, de először teszi ezt önként. Veszélyesnek látja, hogy a sarokba szorított ellenzék erőszakosabbá vált.

Nagy titkolózás közepette menekülteket fogadott be a magyar állam Venezuelából

Akiknek vannak magyar felmenőik. De megkérték őket, hogy ne nagyon hangoztassák befogadásuk tényét.

mit is akartam?

Egyre feledékenyebbek és fáradtabbak leszünk, ahogy öregszünk. Miért történik ez, és mit lehet tenni ellene? Egy februári konferencián két biztató egérkísérletről számoltak be amerikai és kanadai kutatók.

hr

Felmondott az érsebészek fele a veszprémi kórházban

Hatból három, köztük az osztályvezető főorvos is. A budapesti Péterfy kórházban orvoshiány miatt már be is zárt az érsebészet.

Christopher Paul Hasson szabadidejében fegyvereket halmozott fel, halállistákat írt, és azon ábrándozott, hogy hogyan pusztíthatná el az emberiség javát.

Papíron a testület célja a klímaváltozás nemzetbiztonsági hatásainak vizsgálata. Olyanokkal, mint William Happer, aki szerint a széndioxid-kibocsátás nemhogy káros, hanem kimondottan jó.

jóindulat

Majd futni hagyták őket, mert szerintük nem bizonyítható, hogy akik az illegális engedélyeket megkapták, azok használták is azokat.

A közszolgálati televízió híradója a milliárdos lopások helyett egy hibás Facebook-posztot tart közügynek.

Nehéz lehet az Országgyűlés elnökének lenni.

Az Európai Bizottságon kívül a német, a belga és az ír kormány képviselői is méltatlankodtak a Soros-Juncker plakátok miatt, a magyar jogállamiságról szóló vita újabb fordulójában.

sportnap

A marmonkannák és téglák között cigizgetve szlalomozó falusiak már a minisztérium ingerküszöbét is átütötték.

csupasz pisztoly

Újra virul a fityula, avagy ne légy barom, miközben a liberális férgek belülről rágják édes hazánk nemes testét!

különösen kegyetlen

A kislány testsúlya a halálakor 3410 g volt, ami az ebben a korban legalacsonyabb elvárható 8850 g testtömeg felét sem érte el.

pénz pénz pénz pénz

Kicsit több mint két év alatt 56 milliárdot költött a kormány sorosozásra

Hogy pontosan hogyan költi el a pénzt Rogán Antal minisztériuma, továbbra sem világos.

A vele vacsorázó férjén és gyerekén kívül még 23 ember betegedett meg a vendégek közül.

A feladatot március elsejétől más intézmények veszik át.

Egymást és a világot is megpróbálják éppen átverni a nagyhatalmak. Az USA az INF-szerződés megsértésével vádolja az oroszokat, akik cserébe nagy bemutatón mutogattak egy rakétát. Az amerikaiak szerint nem azt, amit ők kifogásolnak. Közben persze mindkét ország fegyverkezik, amúgy Kína miatt.

A hatóság szerint a fegyveres biztonsági őrök mindent úgy csináltak, ahogy kellett.

Eddig nem készült olyan tudományos munka, amely megnyugtatóan tisztázta volna a kérdést, van-e különbség az azonos nemű és a különböző nemű szülőkkel nevelkedő gyerekek között. A Leuveni Katolikus Egyetem friss kutatása kellő mintán, az egyéb különbségeket súlyozva jutott a címbeli megállapításra.

A cég ezért most 12 európai országban azonnal elérhetővé tette legfejlettebb védelmi rendszerét. Az amerikai választások idején megismert Fancy Bear a Microsoft szerint demokratikus szervezetek tagjait támadta 2018 szeptemberétől decemberig.

Nem látják indokoltnak, hogy kitüntessék a rabot leteperő sofőrt, sőt.

Az eddigi hiedelemmel ellentétben a nagy testű élőlények nem lesznek könnyebben rákosak, de a fehér cápa genomjának feltárása rámutatott arra is, hogyan tudnak akár napok alatt begyógyulni az állat óriási sebei.

Ilyen még nem volt: egy alapítvány fotón és videón rögzítette, hogyan nyúlja le az uniós támogatást. Olyan sírva röhögős videókon, hogy ezek után Tarr Bélának vissza kell vonulnia.

Brüsszeliták

Hazugságnak tartja a magyar kormány újabb plakátkampányát.

A gimnazista tanulmányairól szóló összes állítást helyre kellett igazítaniuk.

A 444 első közösségi finanszírozásból készült filmje a fővárosi önkormányzatok egyik legsötétebb ügyéről, a parkolási bizniszről szól, amin évtizedek óta egy politikához közel álló csoport gazdagodik. Teljes film.

Egy alabamai lap megtalálta a megoldást korunk problémáira: fel kellene támasztani a Ku Klux Klánt

A klántagoknak pedig le kellene rohannia Washingtont, és fel kellene akasztaniuk minden demokratát.

Ahelyett, hogy Brüsszelt ellenségnek állítják be, rá kellene jönni, hogy annak Magyarország is a része - mondta Joseph Daul.

Polt Péter nem megy el az EP-be megvitatni az OLAF által is vizsgált ügyeket

A legfőbb ügyész szerint az EP költségvetési ellenőrző bizottságának ülése túl politikaivá vált, ő meg nem politizálhat.

With your subscription to InsightHungary, you’re not only getting access to a great newsletter, you’re tapping into the expertise of one of Hungary’s last independent editorial staffs.