A legjobb film díjára jelölték a Fekete Párducot és a Romát is. Egyelőre azok állnak nyerésre, akik régóta be akarták fúrni a közönségfilmeket a legfontosabb kategóriába.

Hadházy: Ha nem vigyázunk, ez az út a diktatúrába vezet

Néhány százan tüntettek az ügyészség épülete előtt.

Lassan Magyarországra is beteszik a lábukat a robotok, ha még nem is a spájzban vannak, de már majdnem: a nyolcadik kerületben pincérkednek.

Orbán szerint amíg Európa véleménydiktatúrában él, addig nálunk szabadon ki lehet mondani a dolgokat. Pedig ha valaki nem megfelelően politikailag inkorrekt, arra sajnos hiénaként ugrik rá a PC-diktatúra médiája.

Az óceánokban felgyűlt szeméthalmazt 30 év alatt eltüntetheti, de a felszíni élővilágra nincs tekintettel a tengertisztító hálórendszer.

Még mindig Magyarország legjobb futball-kommentátorát keressük, sőt, ezúttal itt a rangadók rangadója: Faragó, vagy Hajdú Bé? Szavazz!

A 8 módszer közül te hogyan szoktad csinálni?

Az elmúlt huszonegy év alatt Magyarországon végzett lézeres szemműtétekből 10-ből 7-et a budapesti Sasszemklinikán végeztek. Lássuk, miért döntenek így sokan!

Szlovákiai magyarok részeg, kocsmai Ki nevet a végén-ezéséből nőtt ki ez a gyöngyszem. Nem egyszerűen dobni és lépni kell, hanem cselezni, alkalmi szövetségeket kötni és közben jó alaposan kicseszni mindenkivel.

Szerinte az angol sztárépítész, Norman Foster nem is látta a tervet. Nagy baj talán nem lesz az épületből, mondta.

Igaz, köztük van például a koraszülött intenzív osztály vezetője és a sürgősségi betegellátó centrum három orvosa.

Kutatók ötvenezres mintán most először bizonyították, hogy az elhízás a kedvtelésből tartott kutyák várható élettartamára és egészségére nézve is ártalmas.

Trump beszüntette a fehér házi sajtótájékoztatókat

Nem tetszik neki, ahogy a sajtó bánik a folyamatos hazudozásra kényszerített szóvivőjével.

Újabb fordulóban mérte össze erejét a két baloldali főpolgármester-jelölt, Karácsony Gergely és Horváth Csaba. Bár inkább egyetértettek, mint vitatkoztak.

egységben a kétség

Franciaország és Németország az ENSZ-ben és az EU-ban is összehangolja álláspontját, és közösen lép fel. Elkötelezettek az európai hadsereg felállításában is.

bloody hell

- mondta az EU, és Dublinban meg Londonban is nagyon megijedtek.

szegény rokonok

Évekig úgy tűnt, hogy az iszlám világ azonnal az utcára vonul, ha bármelyik tagját sérelem éri. Most a munkatáborba zárt milliónyi ujgur sorsa viszont szinte senkit nem érdekel. Kína ellen nincs dzsihád.

hold my beer

A püspök szerint nagyon nagy a baj, szívtelen a társadalmunk.

von a gábor

Igazi csemege a képviselővonszolós felvételek rajongóinak.

könyvvel könnyebb

Az amerikai vidéken egy simlis ördög szánt be földeket, falukat, életeket. Joan Samson: The Auctioneer.

kultúránkat örököltük

Méltóképpen ünnepli a Himnusz születésnapját a fideszes biobotnet. Orbán Viktor mély gondolatai termékeny talajra hullanak.

offshore

Az AV Investments egy Las Vegas-i címmel rendelkező, de Delaware-ben bejegyzett céghez került.

:((((((((((((

Sem a Ruben Brandt, sem a Susotázs nem jutott be a legjobbak közé. A Netflix viszont nem hiába lobbizott: legjobb film jelöltjei közé bekerült a Roma.

tartsa meg, biztos úr

Kénytelenek másodállást vállalni a rendőrök, különben a plusz pénz nélkül nem tudnának megélni fizetésükből: taxiznak, mentőznek, futárkodnak.

Hvg.hu: Nádor Csaba nem írta alá a dolgozókra kényszerített új honvédelmi alkalmazotti jogviszonyról szóló szerződést.

Mármint, hogy a Momentum összefirkálta az ügyészség előtti utcát a párt szerint elsikált ügyekkel. Ez politikai nyomásgyakorlás és köztisztasági szabálysértés is lehet.

qubit

A kutatók eddig a partmenti gleccserekre koncentráltak, pedig a belső területekről az óceánba folydogáló olvadékvizek is óriási problémát jelentenek. A folyamat visszafordíthatatlannak tűnik.

A „gyanús pénzügyekkel megvádolt”, „diplomáját gyanús körülmények között megszerző”, „hűtlenkedő” jobbikosból egyik pillanatról a másikra a Fidesz-média megbecsült, állandó vendége lett, a Mi Hazánk Mozgalom pedig az „ellenzék ellenzéke”.

A képviselő szerint a legfőbb ügyész új fokozatba kapcsolt.