Meglepő helyről, egy fideszes polgármestertől kaptunk fontos adatokat a járvány állásáról

Lezárt tartalom a Kör tagjainak reggel 4
2021 november 3., 7:01
comments 2

Ködszitálós jó reggelt!

4 fontos cikk ma reggel:

Ez a 444 napindító hírlevele, amire itt lehet feliratkozni.

KAMPÁNY

Biztos pont az életünkben: tegnap is a migránsozás volt a központi kommunikáció leghangosabb üzenete. Orbán Viktor levélben szólította fel az Európai Bizottság elnökét, hogy térítse meg a magyar határvédelmi intézkedések költségeit, és ezzel összhangban elkészült az újabb kormányzati videóklip arról, hogy félni kell.

Márki-Zay Péter házhoz megy a brüsszelezésért: jövő héten az Európai Parlament és az Európai Bizottság több vezető tisztviselőjével, frakcióvezetőkkel és biztosokkal találkozik. Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt ezen kívül felszólította híveit, hogy a korrupció elleni tiltakozásképpen rakják ki a kék szalagot mindenhová.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt