A magyar politikai elit egységesen állt ki a gendernyomasztás ellen

reggel 4
2022 május 03., 04:57

Jó reggelt, itt a 444 napindító hírlevele, miközben öles léptekkel megyünk bele a májusba. Négy cikkünket külön is ajánlom:

Hírleveleinkre itt lehet feliratkozni, érdemes!

A háború

Az orosz katonai agresszió elleni tüntetés Budapesten április 30-án.
photo_camera Fotó: Kisbenedek Attila/AFP

Az ENSZ számításai szerint már legalább 3000 civil áldozata van a háborúnak Ukrajnában, de fontos kiemelni, hogy ezek csak azok az áldozatok, akiknek a halálát igazolni tudták, és ennél jóval több tényleges áldozata lehet már az orosz agressziónak. Az oroszok hétfőn újra lőtték Odesszát is, Zelenszkij pedig arról beszélt a nap folyamán, hogy ha feladnák területünk egy részét Oroszország számára, az azt jelentené, hogy az emberek hiába haltak meg.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.