Addig mondják, hogy háborús infláció, míg mindenki el nem hiszi

reggel 4
2022 június 30., 05:57
comments 1

Jó reggelt! Tegnap megdőlt a napi melegrekord, de ma még melegebb lesz.

4 fontos cikk:

Hírleveleinkre itt tudnak feliratkozni.

NATO

(Balról jobbra) Recep Tayyip Erdogan török elnök, Joe Biden amerikai elnök, Jens Stoltenberg NATO-főtitkár és Boris Johnson brit miniszterelnök a NATO madridi csúcstalálkozóján 2022. június 29-én.
photo_camera Recep Tayyip Erdogan török elnök, Joe Biden, Jens Stoltenberg és Boris Johnson brit a háromnapos madridi csúcstalálkozón Fotó: DURSUN AYDEMIR/Anadolu Agency via AFP

Harcolva vonulhatnak vissza az ukránok a keleti fronton, a visszavonulás Liszicsanszk feladását is jelentheti - írja Király András fronthelyzetjelentésében. De a háború legfontosabb helyszíne ezekben a napokban Madrid, ahol a bővülés előtt álló NATO történelmi csúcstalálkozóját tartják.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.