Visszavonulással felérő győzelem

Lezárt tartalom a Kör tagjainak reggel 4
2022 július 08., 04:48

Jó reggelt, péntek van, mi mást kéne még mondanunk?! Itt a 444 napindító hírlevele, szokás szerint az elmúlt 24 óra legfontosabb-érdekesebb cikkeivel. Négyet külön is ajánlunk:

Sokféle hírlevelünk van már, itt lehet közöttük válogatni, feliratkozni.

A háború

photo_camera Fotó: SERGEY BOBOK/AFP

Február 24., az ukrajnai invázió kezdete óta az orosz hadvezetés minden nap újabb és újabb ukrán területek megszerzéséről számolt be. Egészen szerdáig, a 133. napig, amikor a háború folyamán először a védelmi minisztérium napi tájékoztatóján sem hangzott el semmi újabb területszerzésről – írtuk a szokásos frontösszefoglalónkban.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.