A rogáni kommunikáció hősiesen próbál pozitív fideszes üzenetet kreálni a lemondásokból

vélemény
február 13., 10:44

A 444 cikkéből akkora botrány lett, hogy nyolc napon belül belebukott Novák Katalin és Varga Judit, sőt Balog Zoltán karrierjének is vége.

Az ügy kavarodást okozott, a kormánymédia napokig csak hallgatott, mint a sír, sőt egy egész temető. Aztán maga Orbán jelentkezett a miszlikbe vágós alaptörvény-módosításával, és csak ekkor kezdett életjeleket mutatni a máskülönben gyorsreagálású rogáni propagandagépezet: a megafonosok sorra bólogatták végig a nemzet vezetőjének beszédét.

De Apáti Bence, Bohár Dániel, Deák Dániel, Déri Stefi, Ibolya Csenge, Korondy Tamás, Szarvas Szilveszter és a többiek már a lemondással/visszavonulással egy időben elkezdték gyártani a megafonos hirdetéseket, amik mind azt az üzenetet sulykolják, hogy:

a jobboldali politikusok vállalják a következményeket, ha hibáztak, míg az ellenzék nem, úgyhogy kussoljon, és amúgy is egyetért a pedofíliával.

photo_camera Illusztráció: Kiss Bence/444

Persze megsüvegelendő, hogy ebből a sztoriból is megpróbálnak baloldalellenes kampányt kreálni, de azért nincs könnyű dolguk. Gyakorlott olvasóknak nem meglepő, de gyakorlatilag minden elemében hazugság az állítás.

Milyen felelősségvállalás?

Egyrészt hol volt akkor a felelősségvállalás, amikor (a teljesség igénye nélkül):

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.