Az vesse az ÁSZ-ra az első követ, akinek van bármilyen információja arról, hogy a CÖF és a Megafon szervezetten kampányolt volna a Fidesznek!

POLITIKA
február 22., 18:03

Miután az ellenzéki pártok egyenként – külföldi kampányfinanszírozás és túlköltekezés miatt – több mint félmilliárd forintos büntetést kaptak az Állami Számvevőszéktől, az ÁSZ elnöke egy háttérbeszélgetésen elmagyarázta, hogy mivel a Civil Összefogás Fórum és a Megafon azt mondta nekik, hogy nem működtek együtt a Fidesszel, így náluk nem is találtak szabálytalanságot. Windisch László szerint azonkívül, hogy az ÁSZ megkérdezi a résztvevőket az együttműködésről, nincs más eszközük ennek kiderítésére.

Az ellenzékben sokan felháborodtak ezen, kettős mércét emlegetve, de természetesen a politikai munkát elvégezni nem hajlandó, a választópolgároknak érvényes ajánlatot nem adó, a kétharmadért Orbánnál sokkal inkább felelős, körúton belüli, tájékozatlan és hülye ellenzék megint lukra futott.

Komolyan azt hiszi bárki, hogy több milliárd forintot elszórnának az interneten jobboldali véleményvezérek, csak azért, hogy Orbán Viktor pártja nyerje meg a választást? Hát már senki sincs tisztában azzal, hogy véletlenek is vannak a világon?

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.