Pompásan buszozunk

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
2021 október 21., csütörtök 6:23

Jó reggelt! A mai lehet az utolsó napos ősz a nap egy időre.

4 legfontosabb cikkünk most

Küldd bátran tovább a Reggel 4-et ismerőseidnek! Itt tudnak feliratkozni rá, ha tetszik.

KAMPÁNY '22

Fotó: botost/444.hu

Bunkósbottal üti Márki-Zay Pétert a kormánypárti propaganda, az üzeneteik legalábbis pont olyan kifinomultak, mint egy bunkósbot. A Fidelitas például „baloldali ikertornyok” felirattal Ceaușescuhoz hasonlította Márki-Zayt egy Facebook-on keringő montázson, és ez csak egy tétel az elmúlt tíz nap több mint 50 millió forintos fideszes kampányköltéséből a hódmezővásárhelyi polgármester ellen. Fideszes oldalon valószínűleg azt sem nézték jó szemmel, ahogyan Székelyudvarhely polgármestere a kommentelők véleményét várta, fogadja-e a tőle találkozót kérő Márki-Zayt. Most már persze mindegy is, a posztot azóta levette Gálfi Árpád.

Nincsenek csontvázak a tökéletesen önazonos jelöltként futtatható Márki-Zay Péter múltjában, amivel érdemben támadhatnák a kampányban - állítja a 444-nek adott interjújában Gurzó Ákos, Márki-Zay kampányfőnöke. Gurzó amerikai marketinges munkáit hagyta ott, hogy Márki-Zay Péter kampányán dolgozzon. Amikor elvállalta a munkát, elérhetetlennek tűnt a mostani eredmény. Azt mondja, a magyar politikai marketingben 30 éve ugyanazok az emberek dolgoznak, akik tanácsadása mellett több párt elsüllyedt már, mégis elfogadjuk őket megmondóembernek. Szigorúan adatalapon dolgoztak - közben a visszalépési dráma hetét nagyon élvezte, és úgy élte meg, mint a Trónok harcát.

További hírek a választási kampányból:

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt