Hétvégi olvasnivaló a teszteket átverő covidtól a kérészeket megzavaró lámpákig

Lezárt tartalom a Kör tagjainak reggel 4
2022 augusztus 20., 05:53

Jó reggelt kívánok! István van! De augusztus 20-án is összeszedtük a hét legjobb, leghosszabb, legérdekesebb cikkeit a napindító hírlevelünk hétvégi kiadásárában. (Vannak más hírleveleink is.)

Hon

photo_camera Fotó: Németh Dániel/444

A Lakmusz három újságban megnézte, a (vár)megyei lapok hogyan tudósítottak az elmúlt időszak országos jelentőségű eseményeiről: a 400 forint feletti euróról, a rezsicsökkentés megvágásáról és Orbán fajelméleti fejtegetéséből.

Orbán az új kormány megalakuláskor bejelentette, hogy 2200 új határvadászt akarnak kiképezni. Kedden Nyírbátoron tartottak ünnepélyes képzésindító eseményt az 55 megyei jelöltnek. Hogy milyen volt? A riport és a képek magukért beszélnek.

Lépj be féláron a Körbe!

Egy hónap Cikkek tagság most 2 390 1 190 Ft.
Légy része a közösségünknek!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.