A bebetonozott főügyész

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
2021 október 14., csütörtök 6:44
2

Jó reggelt! Napsütéses idő lesz ma (ha igaz).

4 legfontosabb cikkünk most

VOLT EGY VITA

Fotó: botost/444.hu

Tegnap tartották a második fordulós miniszterelnök-jelölti tévévitát az RTL Klubon, amit élőben közvetítettünk, ha valaki lemaradt volna róla. Dobrev Klára és Márki-Zay Péter a vita elején keményen egymásnak mentek, ami egyáltalán nem volt meglepő az elmúlt napok kampányhangulata után. Dobrev Klára most nem tudott úgy viselkedni, mint a korábbi vitákon, vezető pozíciójának tudatában. Trumpozás, alkalmatlanozás, zsarolás emlegetése - aztán a vita második felére kiderült, hogy tartalmi kérdésekben hasonlókat mondanak Márki-Zay Péterrel.

Az összeveszős rész egyik fő témája Márki-Zay vádja volt, miszerint a DK több polgármestert azzal zsarolt bele Dobrev Klára támogatásába, hogy ha nem így tesz, a DK-frakció megbuktatja a helyi közgyűlésben. Az egyik név, akit állítólagos zsarolás áldozatként előhozott Márki-Zay, az Karácsony Gergely volt, aki ugyan elismerte, hogy Gyurcsány Ferenc is próbálta már megzsarolni, és ezt sms-ben szokta megtenni, de az sms-t, hiába hatalmazta fel rá nyilvánosan Gyurcsány is, mégsem teszi közzé.

Előkerült egy másik név is: Popovics Judit, az előválasztás egyik civil jelöltje Tatán azt állítja, mikor idén februárban bejelentkezett be az előválasztásra abban a Komárom-Esztergom megye 1-es választókörzetben, ahol a DK-s Konczer Erik és az MSZP-s Gurmai Zita indult egymás ellen, elhívta kávézni Tatabánya DK-s alpolgármestere, Lusztig Péter, és megkérte, ne zavarogjon civilként, függetlenként a választáson, jobb lenne, ha inkább a családi életével foglalkozna. Elmondása szerint még egy államtitkári pozíciót is belengettek neki, ha belemegy az alkuba, de nem fogadta el az ajánlatot.

Kapcsolódó:

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt