Ezt nevezik kormányzásnak

reggel 4
2022 augusztus 17., 05:35

Jó reggelt és riadó: hőségriasztás! Kánikulában még a tájékozódás is nehezebb, például egy vonat is eltévedt.

4 fontos cikk:

A kormány a helyén, a fék benyomva, benzin nincs

Varga Mihály pénzügyminiszter meccset néz Orbán Viktorral 2019. június 11-én.
photo_camera Varga Mihály pénzügyminiszter Orbán Viktorral. Fotó: Kisbenedek Attila/AFP

Elmarad a független töltőállomások hétvégére tervezett akciója, de lehetnek olyan benzinkutak, amelyek tiltakozó üzemszünetet tartanak augusztus 19-én és 20-án. Mondjuk az én lakásomhoz közeli, nem független kúton mindenféle tiltakozás nélkül szünetel a 95-ös benzin árusítása napok óta.

Elvileg ma derül ki, milyen volt Magyarország második negyedéve gazdasági szempontból, ugyanis a KSH publikálja az április-júniusi GDP-adatot. Padlógáz után satufék jöhet a magyar gazdaságban - írja Vég Márton. Extremitások sora követi egymást a magyar gazdaságban, így nehezen diagnosztizálható a valós állapota, de minden jel lassulásra utal.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.