Nyomozás az extrém tésztadrágulás után és egyéb kalandok

Lezárt tartalom a Kör tagjainak reggel 4
2022 november 14., 05:38

Jó reggelt, itt a 444 napindító hírlevele. 2022 november 14-e, hétfő van, a nap, ami majd úgy fog megmaradni a krónikákban, hogy ekkor került ki a hatósági áras burgonyára figyelmeztető tábla az üzletekbe. Már ahol látni lehet majd a nagy ködben. Mindenesetre mi kezdünk, itt van négy cikk, amit külön is ajánlunk:

Hírleveleinkre pedig itt lehet feliratkozni.

Az élet itthon

Egészen döbbenetes, milyen gyenge biztonsági rendszer védte a több százezer diák, tanár és szülő érzékeny adatait tároló KRÉTÁT. Az adatbázishoz nyílt csatornán is hozzá lehetett férni, és az adatbázis védelmi megoldásai is nagyon gyengék voltak, mondták el a 444-nek informatikai szakértők.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt