Orbán szexi felsőteste és a nappaliban kávézó Jakab Péter

reggel 4
2021 október 25., 05:00

Jó reggelt! Napos, száraz, de szeles idő lesz ma.

4 legfontosabb cikkünk most

OKT. 23.

A hónap egyik legsűrűbb napja volt a szombati, ami kisebb eseményeket leszámítva, mint a kutyapárt alternatív békemenete vagy a Mi Hazánk pár száz fős Corvin-közi megemlékezése, mégiscsak a kormánypárt és az előválasztáson túlesett ellenzék választások előtti erőpróbájáról szólt.

photo_camera Fotó: botost/444, Koszticsák Szilárd/MTI

Október 23-át összességében egyértelműen a kormányoldal nyerte az utcán - értékeltük a szombat eseményeit. Orbán Viktornak sikerült erőt mutatnia, és a hívei is megkapták régen várt adrenalin- és tömegmámoradagjukat, valamint a következő egy-két hónapra elegendő muníciót és eszmei felkészítést. Orbán beszédéből kiderült, a miniszterelnök nem Márki-Zaytól, hanem az USA-tól és Európától tart a 2022-es választásokra ráfordulva, de még így is jóval többet foglalkozott a magyar ellenzékkel, mint beszédeiben az utóbbi időben szokott. Az ellenzéki politikusokat a magyar történelem megszállókat kiszolgáló vezetőihez, így a budai pasákhoz, a helytartótanácshoz, a komisszárokhoz hasonlította, míg a Facebookot az 56-os forradalmat leverő szovjet lőfegyverekhez. Óvatosan elismerte, hogy a kormányának is lehetnek hibái, de a támadások idején muszáj összefognia a tábornak. Morális fölényét a 2006-os rendőri erőszakból vezette le.

Minderre az egyesült ellenzék egyféleképpen: igen erős állításokkal reagálhatott. Az Andrássy út és a Dózsa György út sarkán összegyűlt néhány ezres tömeg előtt Márki-Zay a szeretet fontosságát hirdette, de elég szigorú dolgokat ígért be, Jakab Péter Kövér Lászlónak üzent, Dobrev Klára a kirekesztés ellen szólalt fel, Karácsony Gergely pedig megköszönte mindenkinek, hogy elfogadták, hogy visszalépett.

Kollégáink mindenhol ott voltak, ahol ott kellett lenniük:

Megkérdeztük a tüntetőket, szoktak-e politikusokkal álmodni. Kiderült, Orbán Viktor szexi felsőtestével és a nappaliban kávézó Jakab Péterrel is találkoztak már.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.