Az új kormány kijött a napra, és meglátta az infláció árnyékát

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
május 12., csütörtök 5:33

Jó reggelt! Külön köszöntjük magányos fiatal felnőtt olvasóinkat: legyen szép napjuk!

4 fontos cikk:

„Kormány”

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök a kormányalakításról folytatott megbeszélésen a Karmelita kolostorban 2022. május 11-én Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher/MTI/MTVA

A Karmelita kolostor napsütötte teraszán mutatta meg magát az új kormány. Az elmúlt hetek titokzatoskodását folytatva Orbán Viktor csak annyit írt a két darab kép alá, hogy „Alakulunk”, így aztán a karmelitológusok találgathatnak, ki milyen pozícióba kerül az asztalnál ülők körül.

Korábbi nagy pletykacikkünk legtöbb feltételezése beigazolódni látszik, Szily László pedig arra hívta fel a figyelmet, hogy ezek szerint hat olyan minisztérium is felállhat az új rendszerben, amelyeket kisebb-nagyobb mértékben gazdasági típusú tárcáknak lehet nevezni. A gazdaság pörgetése közben így a kultúra és az egészségügy kaphat még kevesebb figyelmet.

„„Ellenzék””

Fotó: Németh Dániel/444

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt