Tandembicikli az árokban

Lezárt tartalom a Kör tagjainak reggel 4
2021 október 7., 6:08

Jó reggelt! Hűvös, szeles idő lesz ma, úgy néz ki, kevesebb esővel.

4 legfontosabb cikkünk most

Küldd bátran tovább a Reggel 4-et ismerőseidnek! Itt tudnak feliratkozni rá, ha tetszik.

KISIKLOTT VÁSÁRHELY-BP TRAMTRAIN

Sűrű nap volt a szerdai az ellenzéki előválasztás kampányfinisében, aminek a végére eljutottunk odáig, hogy Karácsony Gergely bejelentette: Márki-Zay és ő külön indulnak a második fordulóban, amire reagálva Márki-Zay a 444-nek elmondta, szerinte „külön nekem most nagyobb esélyem van, mint Karácsonynak, ha beállok mögé”.

5 nap alatt lett „külön indulunk” az „együtt megyünk tovább”-ból. Az összefogás ott siklott félre, hogy egyik jelölt sem volt hajlandó visszalépni a másik javára. Egy közvélemény-kutatás győzte meg Márki-Zay Pétert, hogy érdemes elindulnia Dobrev Klára ellen, aki közben már a három nap múlva kezdődő második fordulóra kampányol az országban. Ahova nem jut el, ott pót-Dobrevként Gyurcsány lelkesíti és ölelgeti a tömeget. Az előválasztás nagy meglepetésének számító Márki-Zayn több oldalról is nagy most a nyomás. Első fordulós sikerének sztoriját Plankó Gergő írta meg tegnap egy nagyobb cikkben.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt