Hétvégi olvasnivalók Orbán meghunyászkodásától a kék plüssszörnyig

Lezárt tartalom a Kör tagjainak reggel 4
2022 július 9., 7:28

Jó reggelt, jó hétvégét, hozzuk az elmúlt napok nagyobb anyagait csokorban. De nem minden hírlevelünk ilyen hírközpontú ám!

ÁRAINK

photo_camera Fotó: GARDEL BERTRAND / HEMIS.FR/Hemis via AFP

Alacsony fizetések miatt zúgolódnak az iskolák, a kórházak, a vasút, a színházak és a közszféra dolgozói. Meg is kérdeztük Gulyás Gergelyt, hogy ha most nincs itt a béremelés ideje, akkor miért duplázták meg Orbán fizetését. De persze az is kérdés, miért jut még több pénz propagandára.

Sehol sem drágul úgy a kenyér, a hús és a gyümölcs Európában, mint Magyarországon. Drágulni fognak az albérletek és lakások, szívnak a szupermarketek, a kevés eladó miatt a vasárnapi nyitvatartás lerövidítését javasolják. Drámai a helyzet a reptereken, hatalmas a munkaerőhiány, teljes a káosz.

Mindenki ott spórol, ahol tud: ki a sporton, ki az élelmiszereken, ki a nyaraláson. Akikkel beszéltünk, mind a külföldre költözést emlegették végleges megoldásként.

  • Keressük a terméket, ami a legjobban drágult az elmúlt hónapokban Magyarországon, még lehet küldeni!

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt