Hétvégi olvasnivalók Orbán meghunyászkodásától a kék plüssszörnyig

reggel 4
2022 július 09., 07:28

Jó reggelt, jó hétvégét, hozzuk az elmúlt napok nagyobb anyagait csokorban. De nem minden hírlevelünk ilyen hírközpontú ám!

ÁRAINK

photo_camera Fotó: GARDEL BERTRAND / HEMIS.FR/Hemis via AFP

Alacsony fizetések miatt zúgolódnak az iskolák, a kórházak, a vasút, a színházak és a közszféra dolgozói. Meg is kérdeztük Gulyás Gergelyt, hogy ha most nincs itt a béremelés ideje, akkor miért duplázták meg Orbán fizetését. De persze az is kérdés, miért jut még több pénz propagandára.

Sehol sem drágul úgy a kenyér, a hús és a gyümölcs Európában, mint Magyarországon. Drágulni fognak az albérletek és lakások, szívnak a szupermarketek, a kevés eladó miatt a vasárnapi nyitvatartás lerövidítését javasolják. Drámai a helyzet a reptereken, hatalmas a munkaerőhiány, teljes a káosz.

Mindenki ott spórol, ahol tud: ki a sporton, ki az élelmiszereken, ki a nyaraláson. Akikkel beszéltünk, mind a külföldre költözést emlegették végleges megoldásként.

  • Keressük a terméket, ami a legjobban drágult az elmúlt hónapokban Magyarországon, még lehet küldeni!

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.