Figyelem: csúnyán beszélt egy 18 éves lány!

Lezárt tartalom a Kör tagjainak reggel 4
2022 október 25., 3:32

Jó reggelt! Ez itt a 444 reggeli hírlevele (de nem az egyetlen). 4 kiemelt anyag a 444-ről:

MAGYAR JETI

Nemzeti ünnep 12 év orbánizmus után: tízezrek tüntetnek azért, mert a magyar állam egy alapfeladatának ellátásban is kudarcot vallott, közben Orbán egyre abszurdabb nézeteket hangoztat a történelemről. Az egyetlen ellenzéki pártnak pedig, ami saját rendezvényt tud tartani, igazából jó ez a rendszer, ahogy van.

OKTÓBER 23.

photo_camera A 18 éves Pankotai Lili Fotó: Kristóf Balázs/444

Elhatárolódott az iskolája Pankotai Lilitől, az október 23-i tüntetésen slamelő diáktól: a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziuma elutasítja „a keresztény értékekkel össze nem egyeztethető” szöveget. Az ADOM és a noÁr mozgalom viszont kiállt mellette. A pécsi bölcsészkar dékánja szerint álszent dolog a „keresztény értékekre” hivatkozva számon kérni egy öntudatos tinédzser szabadszájúságát.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt