A céltalan orbánozás vége és az év sztálinista erotikus fan fictionje

reggel 4
2022 június 21., 04:47

Jó reggelt, itt a 444 napindító hírlevele. Kedd van, június, nyakig benne vagyunk a nyárban, bár most épp jött egy kisebb enyhülés. Hírleveleinkre itt lehet feliratkozni, ezt a négy cikket pedig külön is ajánljuk:

A háború

photo_camera Fotó: HANDOUT/AFP

Szokásos harctéri összefoglalónkban megírtuk, hogy miközben az oroszok minden erejüket Szeverodoneck bevételére összpontosítják, az ukrán hadsereg újabb frontot nyitott. A nagy donbászi csata döntetlenre áll, az oroszok kimerültek, az ukránok nem kevésbé, azaz akár egy nyugodtabb időszak is jöhet, legalábbis ami az összecsapások hevességét illeti. Írtunk arról is, hogy mostanra az ukránok egyharmada volt kénytelen elmenekülni otthonából az orosz agresszió miatt. Épp hétfőn, a menekültek világnapján számolt be arról az UNICEF, hogy a második világháború óta nem volt annyi menekült gyerek a világban, mint 2021-ben, és az idén februárban kitört háború nyilván csak rontani fog ezen a helyzeten.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.