Kéz-láb-száj betegség a horizonton

Lezárt tartalom a Kör tagjainak reggel 4
2022 november 28., 5:55

Jó reggelt, itt a 444 napindító hírlevele, a hétvége fontosabb-érdekesebb cikkeivel. Például ezekkel:

Hírleveleinkre itt lehet feliratkozni, csak ajánlani tudom ezt a lehetőséget!

Az élet itthon

photo_camera Fotó: Bankó Gábor / 444

Szombaton ismét az oktatásért vonultak utcára az emberek Budapesten, helyszíni riportban követtük az eseményeket, melyből többek között kiderül: szólt a Mi vagyunk a grund, világítottak a telefonok, de Nagy Zsolt, a tüntetés házigazdája, mindent leállított, és felolvasott egy idézetet Bencsik Andrástól. Az oktatás állapotával foglalkozott a CEU Határtalan tudás sorozatának legutóbbi eseménye, melynek Hogyan lesz a jó tanár? volt a címe, és amiről a Qubit írt beszámolót.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt