Kéz-láb-száj betegség a horizonton

Lezárt tartalom a Kör tagjainak reggel 4
2022 november 28., 05:55

Jó reggelt, itt a 444 napindító hírlevele, a hétvége fontosabb-érdekesebb cikkeivel. Például ezekkel:

Hírleveleinkre itt lehet feliratkozni, csak ajánlani tudom ezt a lehetőséget!

Az élet itthon

photo_camera Fotó: Bankó Gábor / 444

Szombaton ismét az oktatásért vonultak utcára az emberek Budapesten, helyszíni riportban követtük az eseményeket, melyből többek között kiderül: szólt a Mi vagyunk a grund, világítottak a telefonok, de Nagy Zsolt, a tüntetés házigazdája, mindent leállított, és felolvasott egy idézetet Bencsik Andrástól. Az oktatás állapotával foglalkozott a CEU Határtalan tudás sorozatának legutóbbi eseménye, melynek Hogyan lesz a jó tanár? volt a címe, és amiről a Qubit írt beszámolót.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.