Ősmagyar flow & vibe

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
augusztus 15., hétfő 4:57

Jó reggelt, új hét, új lehetőségek, de van, ami állandó: egyrészt a napindító hírlevelünk, melyben összefoglaljuk az elmúlt nap legfontosabb híreit, másrészt hogy az előrejelzések szerint meleg lesz a héten.

Kezdésnek itt van négy cikk, amit külön is ajánljunk:

Hírleveleinkre ide kattintva lehet feliratkozni.

Élet itthon

Fotó: Németh Dániel

Interjúval kezdtük a hétfőt: Kele János focibloggerként vált ismertté itthon, de valójában mindig is a politikába készült. Pár hete pedig be is került az újraszervezett Momentum elnökségébe.

A tüntetés ugyan pénteken zajlott, de szombaton jelent meg videóriportunk az LMP által szervezett tiltakozásról a fakivágások ellen, melyen több ezren jelentek meg.

Látszódik az is, hogy a benzinkutak egyre nehezebben viselik az árstop jelentette nyomást: kollégánk vasárnapi villámkörképe alapján délelőtt sehol sem volt normál benzin a Moszkva tér környékén, és 3 kútból 2 be is zárt. Azt amúgy lehet tudni, hogy a kialakult helyzet miatt több benzinkút is üzemszünetet tart augusztus 19-én és 20-án.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt