Pocsék volt tavaly nőnek lenni

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
január 16., 20:11

Próbáljon meg egy befolyásos férfit is megnevezni tavalyról, aki jót tett a nőkkel. Nem tud. És ez nem az Ön hibája! Sokféleképpen lehet megítélni egy embert, és bár némelyikük objektíve rosszabb, mint mások, 2022-ben akadt azért néhány hatalommal rendelkező férfi, aki huszárvágással szúrta el nők millióinak életét. De minimum okozott pár rossz percet. Hallott a Roe kontra Waderől? A szívhangrendeletről? A háborús nemi erőszakról? Andrew Tate ámokfutásáról és őrizetbe vételéről? Esetleg arról, mi zajlik a nőkkel Iránban vagy Afganisztánban?

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt