Pocsék volt tavaly nőnek lenni

2023 január 16., 20:11

Próbáljon meg egy befolyásos férfit is megnevezni tavalyról, aki jót tett a nőkkel. Nem tud. És ez nem az Ön hibája! Sokféleképpen lehet megítélni egy embert, és bár némelyikük objektíve rosszabb, mint mások, 2022-ben akadt azért néhány hatalommal rendelkező férfi, aki huszárvágással szúrta el nők millióinak életét. De minimum okozott pár rossz percet. Hallott a Roe kontra Waderől? A szívhangrendeletről? A háborús nemi erőszakról? Andrew Tate ámokfutásáról és őrizetbe vételéről? Esetleg arról, mi zajlik a nőkkel Iránban vagy Afganisztánban?

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.