Soha nem mutattak még be ilyen komoly programokat választás előtt

POLITIKA
2019 október 12., 11:26
comments 74
  • Vasárnap öt év után az egész ország önkormányzati képviselőket és településvezetőket választ.
  • Végre megismerhettük a jelöltek programjait, tájékozódhattunk!
  • Egy kis ízelítő abból, amit az elmúlt hetekben megtudhattunk arról, hogyan képzelik el a települések jövőjét a különböző pártok, jelöltek.

Megtámadtak két férfit Balatonakarattyán, mert lefényképezték Matolcsy Gyöngyit marcipánosztogatás közben.

Miyazaki, a DK japán-magyar jelöltje turult és kumiszt emlegetve támadta meg Songot, a Fidesz japán-magyar jelöltjét.

Miyazaki Jun és Song Simon
photo_camera Miyazaki Jun és Song Simon

Halottak ajánlották a Munkáspárt és a Mi Hazánk zuglói jelöltjeit.

Levélben kérte a fideszes politikus, hogy a Bomba energiaital perelje be a szekszárdi ellenzéki polgármester-jelöltet Bomba Gábort.

A Fidelitas feltartotta a forgalmat a Nagykörúton, hogy cirkuszi zenét játsszon Karácsony sajtótájékoztatóján.

link Forrás

Parkolóórának öltözött kormánypárti aktivistákat küldtek Karácsony Gergely és Dobrev Klára sajtótájékoztatójára.

photo_camera Fotó: Máthé Zoltán/MTI/MTVA

Eltakart arcú emberek cirkuszi zenét játszó csónakkal közelítették meg a Trip hajót, ahol Karácsony Gergely éppen a választási programját ismertette.

Karácsony Gergely aktivistái nyuszijelmezbe bújva zavarták meg Tarlós rendezvényét.

link Forrás

Karácsony egy kiszivárgott felvételen arról beszélt, hogy az MSZP-s Tóth Csaba fenyegeti a családját, szétlophatják Zuglót, és elássák, ha oda visszatér, de erről aztán azt mondta, hogy csak viccelt.

Scarlett Johansson meglátogatta Tarlós Istvánt, és elismerően nyilatkozott városvezetési képességeiről, de kiderült, hogy ez így nem volt igaz.

Egy idős bohóc és Bede Zsolt kormánypárti aktivista megzavarta az ellenzéki képviselők sajtótájékoztatóját az MTVA székháza előtt.

link Forrás

Újbudai óvodások olyan kifestőt kaptak, amiben fideszes politikusok szerepelnek.

photo_camera Fotó: RTL Híradó

A köztévé végig szemérmetlenül kampányolt a Fidesznek.

A II. kerületben az önkormányzat autójával és a sofőrjével szedték le az ellenzéki plakátokat az éj leple alatt, az V. kerületben az önkormányzat cége plakátolt a Fidesznek, a Kőbányán plakátozó ellenzékiek pedig közteresekbe, polgárőrökbe és az alpolgármesterbe is belefutottak.

A Telekom kommunikációs igazgatója nyomást próbált gyakorolni Baranyi Krisztina ferencvárosi ellenzéki jelöltre, hogy ne használja a kampányában a magenta színt. Róla egyébként azt is terjesztették, hogy

A fideszes média kedvenc „ellenzéki” főpolgármester-jelöltje Berki Krisztián lett.

link Forrás

Makó fideszes polgármestere kb. 800 idős makóinak dalban mondta el, mit kaptak a nyugdíjasok az önkormányzattól.

link Forrás

A Budavári Önkormányzat úgy adott át új kórtermet, hogy ott ült egy páciens.

photo_camera Fotó: Budavári Önkormányzat/Facebook

Egerben zöldhullámot adott át a polgármester.

Érd fideszes polgármestere bőven a határidő előtt átadta a félkész játszóteret, másnap gyerekek estek a munkagödörbe. A polgármester szerint nem átadás, hanem avatás volt.

Hiába tilos, a fideszesek állandóan gyerekekkel kampányolnak, és kampányoló fideszesek lepték el a templomokat is.

A rendőrök az önkormányzatban találták meg a szekszárdi ellenzék ellopott plakátjait, de később a rendőrség kitalálta, hogy nem történt lopás.

Kiderült, hogy Karácsony Gergely teljesen alkalmatlan, de azért „migránsok százait, ezreit, vagy akár nagyobb létszámban” telepítene Budapestre.

link Forrás

Hende Csaba – aki korábban hazaárulóztatta a helyi közönséget – Mága Zoltán szombathelyi jótékonysági koncertjén kampányolt, ahogy a szintén fideszes Vári Attila is megjelent azon a pécsi koncerten, amin ott volt a ritka betegségben szenvedő, 1,5 éves Zente is, akinek Mága mellett Mészáros Lőrinc adott sok pénzt a gyógyszerére.

Egy kispesti szocialista önkormányzati képviselőt fehér porral videóztak le, és fehér porral teli borítékot talált postaládájában a Fidelitas budapesti elnöke.

Orbán sorban megfenyegette a billegő vidéki városokat, hogy ha ellenzéki polgármester nyer, azzal nem fog együttműködni a kormány.

link Forrás

Orbán bevándorlózó levélben hívta a lakosokat szavazni, a Fidesz pedig bejelentette, hogy arról szól az önkormányzati választás, hogy az ellenzék bevándorlóországgá teszi-e Magyarországot, sőt Németh Szilárd szerint a polgármestereknek már a Magyar Honvédséggel együtt kell védeniük a városokat.

A győri fideszes polgármesterről egy hajón készült szexvideók kerültek ki, és kokainozással meg korrupcióval hozták összefüggésbe. Egy debreceni fideszes képviselő ezt úgy kommentálta: „Kurvapecér? Hát igen. De nem hazaáruló!”, később viszont azt állította, feltörték a Facebook-oldalát. A Fidesz-kampánystáb és a pártmédia teljesen összezavarodott.

photo_camera Fotó: Dr. Nagy Sándor/Facebook

Bede Zsolt, a Vadhajtások vezetője rózsaszín műpéniszt dugott Alföldi Róbert orra alá.

link Forrás

Tehát vasárnap választás, mindenki meghozhatja a felelős döntést. Ne felejtsük el, emlékezzünk erre, amikor majd szavazunk! (Címlapkép: Kiss Bence)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.