Megmenti-e Kata a katát, miközben csökken a rezsicsökkentés?

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
július 14., csütörtök 5:27

Jó reggelt! Július 14. van, csütörtök, 233 éve tört ki a francia forradalom. Ennek megfelelően nagyon meleg lesz ma.

4 cikk a 444-ről:

Ez a 444 reggeli hírlevele. Ez meg a többi.

KATA

Tüntettek a katás megszorítás ellen, itt közvetítettük az eseményeket. (A facebookos élőzéseinket itt, itt és itt lehet visszanézni.) A tüntetésen egyébként rendőrautónak csattant az egyik, tüntetők elől tolató rendőrautó. Később masszív tömeg nézett farkasszemet a rendőrökkel a Várban, a keménymag éjjel elfoglalta a Margit hidat is, a Kutyapárt elnökét rendőrök vitték el.

Fotó: Németh Dániel / 444

„24 óra alatt ellehetetlenült” a könyvkiadásban dolgozók élete: a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése kéri, hogy vonják vissza az átgondolatlan, előkészítetlen katamódosítást. A szakdolgozói kamara szerint ellátási nehézségeket hoz az egészségügyben a katamódosítás, mentességet kérnek, akárcsak az orvosok. Nemere István azt kérdezte: „Tegyem le a tollat és ne írjak?” A katatörvény vétójára kéri Novák Katalint az ügyvédi kamara is, mert jogilag aggályosnak tartják, hogy vállalkozások 100 ezreit lehetetleníti el.

Parragh László ostobaságnak tartja, hogy ne lett volna egyeztetés a kata módosításáról, az iparkamara elnökének lelkiismerete egyszerű és tiszta. Hollik István azt mondta, nem olyan nagy a tiltakozás.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt