Megmenti-e Kata a katát, miközben csökken a rezsicsökkentés?

Lezárt tartalom a Kör tagjainak reggel 4
2022 július 14., 05:27

Jó reggelt! Július 14. van, csütörtök, 233 éve tört ki a francia forradalom. Ennek megfelelően nagyon meleg lesz ma.

4 cikk a 444-ről:

Ez a 444 reggeli hírlevele. Ez meg a többi.

KATA

Tüntettek a katás megszorítás ellen, itt közvetítettük az eseményeket. (A facebookos élőzéseinket itt, itt és itt lehet visszanézni.) A tüntetésen egyébként rendőrautónak csattant az egyik, tüntetők elől tolató rendőrautó. Később masszív tömeg nézett farkasszemet a rendőrökkel a Várban, a keménymag éjjel elfoglalta a Margit hidat is, a Kutyapárt elnökét rendőrök vitték el.

photo_camera Fotó: Németh Dániel / 444

„24 óra alatt ellehetetlenült” a könyvkiadásban dolgozók élete: a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése kéri, hogy vonják vissza az átgondolatlan, előkészítetlen katamódosítást. A szakdolgozói kamara szerint ellátási nehézségeket hoz az egészségügyben a katamódosítás, mentességet kérnek, akárcsak az orvosok. Nemere István azt kérdezte: „Tegyem le a tollat és ne írjak?” A katatörvény vétójára kéri Novák Katalint az ügyvédi kamara is, mert jogilag aggályosnak tartják, hogy vállalkozások 100 ezreit lehetetleníti el.

Parragh László ostobaságnak tartja, hogy ne lett volna egyeztetés a kata módosításáról, az iparkamara elnökének lelkiismerete egyszerű és tiszta. Hollik István azt mondta, nem olyan nagy a tiltakozás.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.