Magyarország legveszélyesebb ellenségei (2010–2024)

háború
február 05., 10:52

A magyar népnek folyamatosan rengeteg nagyon komoly ellenséggel kell élethalálharcot vívnia belföldön, legyen szó akár egy 18 éves gimnazistáról, akár egy 70 éves színikritikusról.

De az igazán veszélyes alakok a félelmetes külvilágból, a Föld legpokolibb helyeiről (New York, Berlin, Skandinávia stb.), Magyarország politikai, gazdasági és katonai szövetségein belülről támadnak mindent, ami magyar, amíg az él, és mozog.

Rengetegen vannak, hihetetlenül erősek és befolyásosak, és bár egyre nagyobb elánnal támadják minden egyes magyar ember személyes szuverenitását, hála a Jóistennek eddig nem jártak sikerrel: Orbán Viktor kormánya minden magyartól (a parazitákat kivéve) mindig méregerős felhatalmazást kap, hogy másfél évtized után is folytassa szent háborúját hazánk ellenségeivel.

Bemutatjuk a nemzet összes főellenségét, akikhez képest az Iszlám Állam vagy az orosz hadsereg smafu, hogy ha valamelyik nemzeti bajnok esetleg – valamiért Azerbajdzsán vagy Türkmenisztán helyett – Nyugat-Európában nyaralna közpénzből, felismerje a lesújtó tekintet gazdáját.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.