Sunnyogási

Lezárt tartalom a Kör tagjainak reggel 4
november 24., 3:24

Hello! Lenne egy kis meló: itt kéne feliratkozni a hírleveleinkre. Alább következik a reggeli hírlevél, ami ezúttal is főleg háborúról, Orbánról, fociról és egyebekről szól.

De előtte itt a 444 új filmje, az Elkezdődik a következő 24 óra előzetese. A 444 norvég-magyar dokumentumfilmjét december 8-án mutatjuk be a Premier Kultcaféban.

HÁBORÚ

photo_camera Kijev látképe néhány napja Fotó: MAXYM MARUSENKO/NurPhoto via AFP

Miközben az Európai Parlament jelentős többséggel, 494 igen, 58 nem és 44 tartózkodó szavazat mellett (úgy, hogy a fideszes képviselők még csak gombot sem nyomtak) megszavazta az állásfoglalást, ami szerint Oroszország államilag támogatja a terrorizmust, az orosz hadsereg újabb rakétahullámot indított el Ukrajnában. Zelenszkij az ENSZ BT rendkívüli ülésének összehívását kéri.

Hiába utaznak a háborús anyák Moszkvába, Putyin nem hajlandó találkozni velük: a felmérések azt mutatják, az orosz közvélemény egyre jobban belefárad a háborúba, de különösebb tiltakozások nem lesznek. Közben Örményország az első európai ország, ahol Ukrajna lerohanása óta fogadták az orosz diktátort.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt