Sunnyogási

Lezárt tartalom a Kör tagjainak reggel 4
2022 november 24., 03:24

Hello! Lenne egy kis meló: itt kéne feliratkozni a hírleveleinkre. Alább következik a reggeli hírlevél, ami ezúttal is főleg háborúról, Orbánról, fociról és egyebekről szól.

De előtte itt a 444 új filmje, az Elkezdődik a következő 24 óra előzetese. A 444 norvég-magyar dokumentumfilmjét december 8-án mutatjuk be a Premier Kultcaféban.

HÁBORÚ

Kijev látképe néhány napja
photo_camera Kijev látképe néhány napja Fotó: MAXYM MARUSENKO/NurPhoto via AFP

Miközben az Európai Parlament jelentős többséggel, 494 igen, 58 nem és 44 tartózkodó szavazat mellett (úgy, hogy a fideszes képviselők még csak gombot sem nyomtak) megszavazta az állásfoglalást, ami szerint Oroszország államilag támogatja a terrorizmust, az orosz hadsereg újabb rakétahullámot indított el Ukrajnában. Zelenszkij az ENSZ BT rendkívüli ülésének összehívását kéri.

Hiába utaznak a háborús anyák Moszkvába, Putyin nem hajlandó találkozni velük: a felmérések azt mutatják, az orosz közvélemény egyre jobban belefárad a háborúba, de különösebb tiltakozások nem lesznek. Közben Örményország az első európai ország, ahol Ukrajna lerohanása óta fogadták az orosz diktátort.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.