Kötcsei Fidesz-lagzi és pápa a kanyarban

reggel 4
2021 szeptember 06., 05:17
comments 2

Jó reggelt! Isteni késő nyári/kora őszi idő lesz ma, 20-26 fokkal.

4 legfontosabb hírünk most

Küldd bátran tovább a Reggel 4-et ismerőseidnek! Itt tudnak feliratkozni rá, ha tetszik.

KÖTCSE

photo_camera Orbán Viktor miniszterelnök érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriához 2021. szeptember 4-én Fotó: MTI Fotószerkesztõség/Máthé Zoltán/MTI/MTVA

Mivel azt utóbbi másfél évben minden rendezvény ugrott a járvány miatt, hosszú idő után a kötcsei pikniken tudtak először összejönni a NER körüli politikusok, megmondóemberek és milliókat érő szettjeik, hogy meghallgassák a személyi kultusza építésében a napokban szintet lépő Orbán Viktor iránymutatásait. A lagzihangulatú buliban, vagy legalábbis a kapujában a 444 stábja is ott volt, hogy az érkező vendégeket kérdezzük.

Itt van mindjárt Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója, aki a kötcsei találkozó előtt riporterünknek elismerte, jóval a megjelenésük előtt tudott a Borkai-szexvideókról, amikbe belebukott Győr egykori kormánypárti polgármestere. Ez viszont azt jelenti, hogy vagy Kubatov hazudik, vagy Borkai hazudott a rendőrségnek. A pártigazgató ugyanis azt mondta, csak pletykákat hallott a videóról, aminek híre szerinte ilyen formában sok emberhez eljutott még azelőtt, hogy Az Ördög Ügyvédje blogon publikálta volna őket. Ehhez képest Borkai Zsolt az ügyben tett vallomásában azt állította, Kubatov már úgy kereste meg őt a kompromittáló felvételek ügyében, hogy látta is azokat.

További a NER háza tájáról:

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.