Kötcsei Fidesz-lagzi és pápa a kanyarban

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
szeptember 6., hétfő 5:17
2

Jó reggelt! Isteni késő nyári/kora őszi idő lesz ma, 20-26 fokkal.

4 legfontosabb hírünk most

Küldd bátran tovább a Reggel 4-et ismerőseidnek! Itt tudnak feliratkozni rá, ha tetszik.

KÖTCSE

Orbán Viktor miniszterelnök érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriához 2021. szeptember 4-én Fotó: MTI Fotószerkesztõség/Máthé Zoltán/MTI/MTVA

Mivel azt utóbbi másfél évben minden rendezvény ugrott a járvány miatt, hosszú idő után a kötcsei pikniken tudtak először összejönni a NER körüli politikusok, megmondóemberek és milliókat érő szettjeik, hogy meghallgassák a személyi kultusza építésében a napokban szintet lépő Orbán Viktor iránymutatásait. A lagzihangulatú buliban, vagy legalábbis a kapujában a 444 stábja is ott volt, hogy az érkező vendégeket kérdezzük.

Itt van mindjárt Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója, aki a kötcsei találkozó előtt riporterünknek elismerte, jóval a megjelenésük előtt tudott a Borkai-szexvideókról, amikbe belebukott Győr egykori kormánypárti polgármestere. Ez viszont azt jelenti, hogy vagy Kubatov hazudik, vagy Borkai hazudott a rendőrségnek. A pártigazgató ugyanis azt mondta, csak pletykákat hallott a videóról, aminek híre szerinte ilyen formában sok emberhez eljutott még azelőtt, hogy Az Ördög Ügyvédje blogon publikálta volna őket. Ehhez képest Borkai Zsolt az ügyben tett vallomásában azt állította, Kubatov már úgy kereste meg őt a kompromittáló felvételek ügyében, hogy látta is azokat.

További a NER háza tájáról:

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt