A kockázatos magyar út

reggel 4
2021 december 23., 06:42

Még jobb reggelt, mint tegnap! Az idő olyan, amilyen: elkezdett befagyni a Balaton, de karácsonyra várhatóan elolvad a jéghártya.

4 kiemelt cikk a 444-en:

Ez a 444 reggeli hírlevele, méghozzá idén az utolsó előtti, legközelebb egy hét múlva jelentkezünk. Erre és a többi hírlevélre itt lehet feliratkozni.

photo_camera Fotó: Botos Tamás

Novák Katalin államfőjelölt bement a Mokkába és azt mondta: „Ennyi!” Azt mondta, van egy elképzelése „arról, hogy egy köztársasági elnöknek mi a feladata az ország első polgáraként”. A miniszter azóta le is mondott, hogy minden erejével az előtte álló feladatra koncentrálhasson. Novák egyébként már évek óta cukrászinfluenszereket megszégyenítő módon ontja magából a süteményes posztokat.

A Foreign Policy arról írt, hogy belső harcok bénítják a Fidesz ellen küzdő ellenzéket. Az amerikai külpolitikai szaklap szerint repedések mutatkoznak az ellenzéken belül, míg a Fidesz már kampányüzemmódra állt. Pedig Hadházy Ákos és Horváth Csaba pont kibékült, legalábbis elindult köztük egy párbeszéd.

A fideszes Balla Mihály a saját arcképével díszített nápolyis vödrökkel jótékonykodik. A karácsonyi ajándékot roma vállalkozók küldik roma családoknak, a Nógrád megyei képviselőt csak „a jótékonysági akció fővédnökének választották”.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.