A kockázatos magyar út

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
2021 december 23., csütörtök 6:42

Még jobb reggelt, mint tegnap! Az idő olyan, amilyen: elkezdett befagyni a Balaton, de karácsonyra várhatóan elolvad a jéghártya.

4 kiemelt cikk a 444-en:

Ez a 444 reggeli hírlevele, méghozzá idén az utolsó előtti, legközelebb egy hét múlva jelentkezünk. Erre és a többi hírlevélre itt lehet feliratkozni.

Fotó: Botos Tamás

Novák Katalin államfőjelölt bement a Mokkába és azt mondta: „Ennyi!” Azt mondta, van egy elképzelése „arról, hogy egy köztársasági elnöknek mi a feladata az ország első polgáraként”. A miniszter azóta le is mondott, hogy minden erejével az előtte álló feladatra koncentrálhasson. Novák egyébként már évek óta cukrászinfluenszereket megszégyenítő módon ontja magából a süteményes posztokat.

A Foreign Policy arról írt, hogy belső harcok bénítják a Fidesz ellen küzdő ellenzéket. Az amerikai külpolitikai szaklap szerint repedések mutatkoznak az ellenzéken belül, míg a Fidesz már kampányüzemmódra állt. Pedig Hadházy Ákos és Horváth Csaba pont kibékült, legalábbis elindult köztük egy párbeszéd.

A fideszes Balla Mihály a saját arcképével díszített nápolyis vödrökkel jótékonykodik. A karácsonyi ajándékot roma vállalkozók küldik roma családoknak, a Nógrád megyei képviselőt csak „a jótékonysági akció fővédnökének választották”.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt