Választás 2024

Sok választó fog meglepődni, amikor szembesül azzal, hány papírt adnak a kezébe a választás napján. Még arra is figyelni kell majd, melyik lapnak milyen a kerete. Összegyűjtöttük, ki, hol, kire/mire szavazhat az önkormányzati és az EP-választásokon.

belföld
május 13., 13:16

Többen kiléptek, de akik maradtak, azok sem feltétlenül megbízhatók. Az egyik fideszes jelölt januárban még gúnyosan írt Szebeniről, szóvá téve, hogy az egykori műsorvezető nem élt soha a városban.

POLITIKA
május 14., 21:10

Tüke László mellett kampányolt kedden a Fidesz EP-listavezetője, a párt pusztaszabolcsi polgármesterjelöltje arról híresült el, hogy néhány éve naplóval megütött egy ötödikest, és emiatt eljárás indult ellene. A fórumra nem engedték be a független sajtót.

video
május 12., 16:14

Olyan kalamajka lett a választási szlogenre átírt köszöntő táblából, hogy Orbán Viktor személyesen ment el rendet tenni. A balhé rámutat, hogyan uralta le totálisan a jobboldal a magyar falut, ahol már egy évtizede csak az a kérdés, hogy ki a fideszesebb fideszes. Az is kiderül, hogy vannak-e gender-gondok Jándon.